Einde seizoen ASIO

Het tafeltennisseizoen nadert het einde. De competitie is afgelopen. Het eerste team wacht nog een beslissingswedstrijd om een promotie naar de 4e Klasse te kunnen afdwingen. Op vrijdag 10 mei a.s. speelt het team in Den Bosch in het speelzaal van De Kruiskamp tegen Die Meede 7 uit Made. Bij verlies blijft het team in de 5e Klasse.
Het tweede team is geƫindigd op een goede 4e plaats in de 6e Klasse en blijft daardoor ook gehandhaafd in deze klasse.
Er resten nog slechts 2 reguliere speelavonden voordat op 21 mei het seizoen wordt afgesloten met de finales van de ASIO-Cup bij de jeugd en senioren en vervolgens de Algemene Ledenvergadering. Op dinsdag 3 september zal de eerste trainingsavond van het nieuwe seizoen weer zijn.
ASIO wenst iedereen alvast een mooie en zonnige vakantie.

Deel dit bericht