Nieuw seizoen ASIO

Tafeltennisvereniging ASIO uit Haaften gaat op dinsdag 3 september weer van start. Na een lange vakantie is het weer tijd om in actie te komen en de batjes ter hand te nemen.

Vanaf 19.00 u. kunnen de jeugdleden weer aan de gang en vanaf 20.00 u. is het de beurt voor de senioren. De competitiespelers kunnen zich dan ook weer voorbereiden op de start van de Najaarscompetitie die een week later al weer start.

Wanneer u interesse heeft om te komen tafeltennissen, misschien heeft u het vroeger ook al eens gespeeld, bent u vanaf dinsdag 3 september welkom in de Burcht van Haeften, Vredeplein 1 in Haaften.
ASIO is op zoek naar nieuwe volwassen leden, dus schroom niet en trek de stoute schoenen aan en wellicht zien we elkaar op 3 september of een andere dinsdag.