NIEUWS!

Vanavond, dinsdag 16 mei, is weer de traditionele afsluiting van het tafeltennisseizoen. Een seizoen met 2 kampioenschappen en 1 bijna kampioenschap. Met recht kan worden gesproken van een succesvol seizoen. Allereerst zullen de finales van de ASIO-Cup voor zowel de jeugd als voor de senioren plaatsvinden. Aansluitend zal dan de Algemene Ledenvergadering plaatsvinden. Dit alles uiteraard in de Burcht van Haeften. Aanvang is 19.00 uur.

ASIO wenst iedereen een mooie en zonnige vakantie en zal op dinsdag 22 augustus weer starten met het nieuwe seizoen. Vanaf 19.00 uur is de jeugd weer aan de beurt en vanaf 20.00 uur kunnen de senioren weer instromen.

Copyright © 2011 Tafeltennisvereniging ASIO Haaften. Alle rechten voorbehouden. Disclaimer