Tafeltennisvereniging ASIO

Tafeltennisvereniging ASIO uit Haaften is officieel op 1 mei 1979 opgericht.Met het oprichten van een tafeltennisvereniging moest ook een naam bedacht worden. De naam moest iets originelers worden dan Tafeltennisvereniging Haaften, of andere voor de hand liggende mogelijkheden. Tijdens de oprichtings-vergadering werd een zeer passende naam naar voren gebracht: ASIO, oftewel voluit: Altijd Succes Is Onmogelijk.

Bij tafeltennisvereniging ASIO is een belangrijke plaats weggelegd voor recreatief tafeltennissen. Maar daarnaast wordt ook deelgenomen aan de competitie van de afdeling Zuid-West van de NTTB. (voorheen de afdeling Brabant). Op dit moment spelen twee seniorenteams in deze competitie. Zowel het eerste als het tweede speelt op dit moment in de vijfde klasse. Ook voor de jeugd is een grote plaats ingeruimd bij onze vereniging. Elke dinsdagavond van 19.00 tot 20.00 uur speelt de jeugd onder begeleiding van een seniorlid.

Een jaarlijks hoogtepunt is altijd weer het Basisscholen tafeltennistoernooi. Dit toernooi wordt door een aantal vrijwilligers van ASIO elk jaar in de maand januari georganiseerd voor de basisscholen uit de gemeente Neerijnen, Herwijnen en Vuren. In 2012 was er een groot aantal deelnemers, maar liefst 152 scholieren waren toen actief in het Dorpshuis te Haaften. Zaterdag 14 januari 2017 werd het toernooi voor de 37e keer georganiseerd. Behalve het Basisscholentoernooi organiseert ASIO ook interne toernooien, zoals het clubkampioenschap en de ASIO-Cup (zowel voor senioren als voor de jeugd). Verder vinden er elk jaar toernooien plaats waar ook NIET leden bij betrokken worden: Het Jeugd-Ouder toernooi, waar een jeugdlid een ouder als medespeler mag meenemen Ook het Introducétoernooi, waarin een lid een introducé meeneemt als medespeler is een jaarlijks terugkerend toernooi.

Of er competitie wordt gespeeld, een toernooi wordt gehouden of er een normale trainingsavond is: het is altijd gezellig, zowel tijdens als na de inspanningen.

Wij zouden het leuk vinden u een keer te mogen begroeten tijdens onze speelavond. Meer informatie kunt u aanvragen via 'Contact'.

Copyright © 2011 Tafeltennisvereniging ASIO Haaften. Alle rechten voorbehouden. Disclaimer