Tussenstand

De Najaarscompetitie is inmiddels gevorderd tot de 7e speelronde. Beide teams zitten in een poule waarin de teams redelijk aan elkaar gewaagd zijn. De verschillen zijn niet heel groot.

Zowel het eerste als het tweede team staan op dit moment op een 5e plaats. Aan het eind van de competitie zou dit inhouden dat er een beslissingswedstrijd zou moeten worden gespeeld.

Maar zover is het nog niet.

Morgen neemt het eerste team het thuis op tegen Hooghei uit Vlijmen en het tweede team speelt ook thuis tegen BSM uit Dongen.

Aanvang van beide wedstrijden is om 20.00 uur.

Tweede competitieronde ASIO

Afgelopen woensdag heeft het eerste team de tweede wedstrijd van de Najaarscompetitie gespeeld. Het team moest naar Veghel om daar te spelen tegen TTCV van Herwaarden. Het werd 5-5. Anita Leertouwer was de grote vrouw door alle 3 haar partijen te winnen. Karel van Zee won 2 partijen en Cor van Horssen bleef met lege handen deze keer. Ook het dubbel werd verloren.
Het tweede team hoefde niet te spelen omdat de wedstrijd is uitgesteld tot 25 oktober.
Morgen spelen beide teams een thuiswedstrijd. Het eerste team moet spelen tegen NTTV uit Nuland Het tweede team speelt tegen Rally uit Wijk en Aalburg.
Aanvang van beide wedstrijden is 20.00 uur.

Start Najaarscompetitie

Afgelopen vrijdag is voor de beide ASIO-teams de Najaarscompetitie gestart.
Het eerste team speelde in Vlijmen met 5-5 gelijk tegen Hooghei. Cor van Horssen en Karel van Zee wonnen elk 1 partij en Henk van Zandwijk won 2 partijen. Ook het dubbel werd gewonnen.
Het tweede team moest in Dongen aantreden tegen BSM. Het werd een 2-8 overwinning voor ASIO. Henk Weijgertze won alle 3 partijen. Naomi Kruijt en Kees van Schijndel wonnen beide 2 partijen. Ook het dubbel werd gewonnen.

Nieuw seizoen ASIO

Tafeltennisvereniging ASIO uit Haaften gaat op dinsdag 3 september weer van start. Na een lange vakantie is het weer tijd om in actie te komen en de batjes ter hand te nemen.

Vanaf 19.00 u. kunnen de jeugdleden weer aan de gang en vanaf 20.00 u. is het de beurt voor de senioren. De competitiespelers kunnen zich dan ook weer voorbereiden op de start van de Najaarscompetitie die een week later al weer start.

Wanneer u interesse heeft om te komen tafeltennissen, misschien heeft u het vroeger ook al eens gespeeld, bent u vanaf dinsdag 3 september welkom in de Burcht van Haeften, Vredeplein 1 in Haaften.
ASIO is op zoek naar nieuwe volwassen leden, dus schroom niet en trek de stoute schoenen aan en wellicht zien we elkaar op 3 september of een andere dinsdag.

ASIO 3e in Pub-quiz

Gisteren deed ASIO mee aan de Pub-quiz, georganiseerd door de Oranjevereniging Haaften.
24 teams deden hieraan mee.
Het ASIO-team eindigde op een hele mooie 3e plaats. Het team bestond uit John Temminck, Henk van Zandwijk, Karel van Zee, Ruben van Vugt, Elmer Haartsen en Kees van Schijndel.
Goed gedaan mannen!!

Einde seizoen ASIO

Het tafeltennisseizoen nadert het einde. De competitie is afgelopen. Het eerste team wacht nog een beslissingswedstrijd om een promotie naar de 4e Klasse te kunnen afdwingen. Op vrijdag 10 mei a.s. speelt het team in Den Bosch in het speelzaal van De Kruiskamp tegen Die Meede 7 uit Made. Bij verlies blijft het team in de 5e Klasse.
Het tweede team is geƫindigd op een goede 4e plaats in de 6e Klasse en blijft daardoor ook gehandhaafd in deze klasse.
Er resten nog slechts 2 reguliere speelavonden voordat op 21 mei het seizoen wordt afgesloten met de finales van de ASIO-Cup bij de jeugd en senioren en vervolgens de Algemene Ledenvergadering. Op dinsdag 3 september zal de eerste trainingsavond van het nieuwe seizoen weer zijn.
ASIO wenst iedereen alvast een mooie en zonnige vakantie.

ASIO gaat Waaljutten.

Vandaag hebben een groot aantal leden van de club deelgenomen aan het Waaljutten. Het schoonmaken van een stuk uiterwaarden. Er moest een stuk van een kleine 2 kilometer worden schoongemaakt bij Herwijnen. Er werd gestart om 9 uur en om half 12 was de klus geklaard. Dank aan Cor van Horssen, John Temminck, Emil Pfeiffer, Anita Leertouwer, Koos de Fokkert, Henk van Zandwijk, Karen van Zee, Ruben van Vugt, Elmer Haartsen, Wiebe Kruijt, Naomi Kruijt, Dennis Temminck en Kees van Schijndel.

Op de foto een aantal dappere schoonmakers en de ” buit”.

Tafeltennis clinic bij ASIO

Dinsdag 16 april a.s. zal er in de Burcht van Haeften een tafeltennis-clinic clinic worden gegeven door oud tafeltennis bondscoach en oud speler van het Nederlands heren tafeltennis team Anne Vlieg.

Dit ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van ASIO op 1 mei aanstaande.

Van 19.00 – ca. 20.15 uur zal Anne de jeugd trainen. Ok de ouders, die van harte welkom zijn, zullen informatie krijgen over b.v. materialen.

Vanaf 20.30 uur zijn de senioren aan de beurt. Tot ca. 22.00 zullen zij worden getraind.

Belangstellenden zijn van harte welkom. Zij kunnen vanaf de tribune de clinic volgen

De toegang is geheel gratis

Dus komt allen!!!!

Start Voorjaarscompetitie 2019

Komende dinsdag starten de 2 ASIO teams met de Voorjaarscompetitie. Het eerste team ontvangt TIOS ’51 8 uit Tilburg en het tweede team ontvangt Never Despair 10 uit Den Bosch.
Beide wedstrijden starten om 20.00 uur.
Plaats van handeling: Burcht van Haeften, Vredeplein 1 te Haaften.
Supporters en belangstellenden zijn welkom en de toegang is gratis.

Diploma tafeltennis

Afgelopen dinsdag hebben 4 jeugdleden de eerste ster en diploma tafeltennis behaald. Nadat ze eerder het praktijkgedeelte met succes hadden afgerond wisten ze nu het theoriegedeelte te halen. Van harte proficiat Wiebe en Jelmer Kruijt, Dennis Temminck en Luuk van Dusseldorp. In de komende weken zullen de andere leden de theorie mogen toetsen.