Nieuw seizoen ASIO

Tafeltennisvereniging ASIO uit Haaften gaat op dinsdag 3 september weer van start. Na een lange vakantie is het weer tijd om in actie te komen en de batjes ter hand te nemen.

Vanaf 19.00 u. kunnen de jeugdleden weer aan de gang en vanaf 20.00 u. is het de beurt voor de senioren. De competitiespelers kunnen zich dan ook weer voorbereiden op de start van de Najaarscompetitie die een week later al weer start.

Wanneer u interesse heeft om te komen tafeltennissen, misschien heeft u het vroeger ook al eens gespeeld, bent u vanaf dinsdag 3 september welkom in de Burcht van Haeften, Vredeplein 1 in Haaften.
ASIO is op zoek naar nieuwe volwassen leden, dus schroom niet en trek de stoute schoenen aan en wellicht zien we elkaar op 3 september of een andere dinsdag.

ASIO 3e in Pub-quiz

Gisteren deed ASIO mee aan de Pub-quiz, georganiseerd door de Oranjevereniging Haaften.
24 teams deden hieraan mee.
Het ASIO-team eindigde op een hele mooie 3e plaats. Het team bestond uit John Temminck, Henk van Zandwijk, Karel van Zee, Ruben van Vugt, Elmer Haartsen en Kees van Schijndel.
Goed gedaan mannen!!

Einde seizoen ASIO

Het tafeltennisseizoen nadert het einde. De competitie is afgelopen. Het eerste team wacht nog een beslissingswedstrijd om een promotie naar de 4e Klasse te kunnen afdwingen. Op vrijdag 10 mei a.s. speelt het team in Den Bosch in het speelzaal van De Kruiskamp tegen Die Meede 7 uit Made. Bij verlies blijft het team in de 5e Klasse.
Het tweede team is geëindigd op een goede 4e plaats in de 6e Klasse en blijft daardoor ook gehandhaafd in deze klasse.
Er resten nog slechts 2 reguliere speelavonden voordat op 21 mei het seizoen wordt afgesloten met de finales van de ASIO-Cup bij de jeugd en senioren en vervolgens de Algemene Ledenvergadering. Op dinsdag 3 september zal de eerste trainingsavond van het nieuwe seizoen weer zijn.
ASIO wenst iedereen alvast een mooie en zonnige vakantie.

ASIO gaat Waaljutten.

Vandaag hebben een groot aantal leden van de club deelgenomen aan het Waaljutten. Het schoonmaken van een stuk uiterwaarden. Er moest een stuk van een kleine 2 kilometer worden schoongemaakt bij Herwijnen. Er werd gestart om 9 uur en om half 12 was de klus geklaard. Dank aan Cor van Horssen, John Temminck, Emil Pfeiffer, Anita Leertouwer, Koos de Fokkert, Henk van Zandwijk, Karen van Zee, Ruben van Vugt, Elmer Haartsen, Wiebe Kruijt, Naomi Kruijt, Dennis Temminck en Kees van Schijndel.

Op de foto een aantal dappere schoonmakers en de ” buit”.

Tafeltennis clinic bij ASIO

Dinsdag 16 april a.s. zal er in de Burcht van Haeften een tafeltennis-clinic clinic worden gegeven door oud tafeltennis bondscoach en oud speler van het Nederlands heren tafeltennis team Anne Vlieg.

Dit ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van ASIO op 1 mei aanstaande.

Van 19.00 – ca. 20.15 uur zal Anne de jeugd trainen. Ok de ouders, die van harte welkom zijn, zullen informatie krijgen over b.v. materialen.

Vanaf 20.30 uur zijn de senioren aan de beurt. Tot ca. 22.00 zullen zij worden getraind.

Belangstellenden zijn van harte welkom. Zij kunnen vanaf de tribune de clinic volgen

De toegang is geheel gratis

Dus komt allen!!!!

Start Voorjaarscompetitie 2019

Komende dinsdag starten de 2 ASIO teams met de Voorjaarscompetitie. Het eerste team ontvangt TIOS ’51 8 uit Tilburg en het tweede team ontvangt Never Despair 10 uit Den Bosch.
Beide wedstrijden starten om 20.00 uur.
Plaats van handeling: Burcht van Haeften, Vredeplein 1 te Haaften.
Supporters en belangstellenden zijn welkom en de toegang is gratis.

Diploma tafeltennis

Afgelopen dinsdag hebben 4 jeugdleden de eerste ster en diploma tafeltennis behaald. Nadat ze eerder het praktijkgedeelte met succes hadden afgerond wisten ze nu het theoriegedeelte te halen. Van harte proficiat Wiebe en Jelmer Kruijt, Dennis Temminck en Luuk van Dusseldorp. In de komende weken zullen de andere leden de theorie mogen toetsen.

Heb jij het ASIO effect?

De misser van Clarence, de wissel van Sven en de mislukte afzwaai van Epke. Stuk voor stuk succesvolle topsporters die allemaal te maken kregen met het ASIO effect.

Bij onze tafeltennisvereniging in Haaften oefenen we iedere dinsdagavond vol goede moed om (nog) beter te worden. Soms met spectaculaire rally’s, soms met veel geluk en soms gewoon gênant slecht. Tsja zoals onze naam al zegt: Altijd Succes Is Onmogelijk.

Ben jij sportief, succesvol en heb je een knallende conditie? Dan zijn we niet op zoek naar jou.

Maar hou je van gezelligheid en vind je het leuk om af en toe een balletje te slaan? Kom dan een keer gezellig kijken bij onze vereniging.

Spannend slot bij Introducé toernooi ASIO

Vrijdag 21 december is weer het jaarlijkse Introducé toernooi gespeeld met als inzet de Adri van Maurik cup als wisselbeker.

Maar liefst 16 teams bonden de strijd met elkaar aan in 3 poules. De poule winnaars speelden vervolgens een halve competitie voor de eindoverwinning.

In de allerlaatste partij tussen Koos Leertouwer met Thomas vd Wolf en Rick van Os met Dimitri van Horssen werd pas in de allerlaatste game de beslissing geforceerd.

Rick en Dimitri sleepten uiteindelijk de winst uit de strijd.

Gefeliciteerd en volgend jaar jullie taak de titel te verdedigen.