Regels

We hebben een aantal huisregels ingevoerd. Dit is niet om kinderachtig te doen maar alleen om een goede en werkbare sfeer te creëren voor de begeleiding en natuurlijk voor de jeugd zelf zodat iedereen een leuke avond heeft.

Omdat wellicht niet iedereen deze regels nog heeft of in het geval van nieuwe leden nog niet heeft gehad, volgen hieronder nogmaals de regels:

Huisregels

1. Tijdens training / vrij spelen niet gaan lopen schreeuwen door de zaal.
  2. Wanneer de trainer aan het woord is, wordt verwacht dat je luistert. Hij loopt er tenslotte voor om je iets te leren.
  3. Wees zuinig op de balletjes. Deze kosten circa 0,40 euro per stuk. Wanneer een bal opzettelijk kapot gemaakt wordt, zal deze vergoed moeten worden.
  4. Niet met balletjes naar elkaar gaan lopen slaan. Dit doet pijn, maar kan ook gevaarlijk zijn.
  5. Wanneer een balletje van de tafel naast je bij of onder je tafel komt, geef je dit op een normale wijze terug.
  6. Iedereen wordt geacht van andermans spullen af te blijven.
  7. Kleding voorschriften:
  • – schoenen zonder zwarte zolen.
  • – veters van de schoenen moeten vastzitten.
  • – korte sportbroek geen wit ivm met balletje.
  1. Ik doe niet mee aan pesten, uitlachen of roddelen.
  2. Ik scheld niet en maak geen gemene grappen of opmerkingen over anderen.
  3. Ik accepteer en respecteer de ander zoals hij/zij is en discrimineer niet. Iedereen telt mee binnen de vereniging.

Hou het gezellig!

Wanneer iemand zich niet aan deze regels houdt of denkt te hoeven houden, zullen wij hier passende maatregelen tegen nemen. Dit kan variëren van langs de kant zitten, tot in het ergste geval naar huis sturen (al hopen we dat dit nooit hoeft te gebeuren).

Tenslotte is tafeltennis natuurlijk geen school en is er best tijd voor een lolletje. Maar laten we er met elkaar voor zorgen, dat het niet uit de hand loopt en dat het voor iedereen gezellig blijft.

Afmelden

Tenslotte, als je een keer niet kunt, meld je dan van te voren af bij Kees van Schijndel (tel.: 06-12726699) of Emil Pfeiffer (tel.: 06-29585970).